Recomandări
Copacul tinereții
36,00 Lei
Trandafir
47,00 Lei 34,00 Lei
Bazat pe 2 recenzii.
Intimitate Frost
46,00 Lei

Flori pentru mașini

Vizualizare ca:
Produse pe pagină:
Sortare după:
Numărul florilor este în total de 11 margarete, iar modelul este disponibil în 3 variante diferite (..
65,00 Lei 52,00 Lei
Adaugă in Wishlist Compară produs
Setul include două benzi pentru partea stângă și dreapta a mașinii. Dimensiunea autocolantelor cu..
98,00 Lei
Adaugă in Wishlist Compară produs
Setul conține 12 autocolante cu flori pentru mașină. Fabricat din folie auto de înaltă calitate. Dec..
59,00 Lei
Adaugă in Wishlist Compară produs
Setul include:   64 de elemente cu următoarele dimensiuni:   2 buc fluturi cu dimensiu..
64,00 Lei
Adaugă in Wishlist Compară produs
Setul include:   64 de elemente cu următoarele dimensiuni:   2 buc fluturi cu dimensiu..
59,00 Lei
Adaugă in Wishlist Compară produs

Flori pentru mașini

Oricât de frumoasă este mașina dvs. cu nuanțele ei de culoare, de multe ori ne dorim varietate și unele completări pentru a ne exprima gustul și preferințele personale. Fiți unici, exprimați-vă individualitatea prin viziunea mașinii tale!

Autocolante auto cu flori pentru fiecare gust și pentru toate mașinile!

Nu-ți place ca mașina dvs. arată ca a tuturor? Că are o culoare standard și aspect impersonal? V-a trecut vreodată prin cap că cu ajutorul autocolantelor auto, la un preț mic și în doar câteva minute, puteți schimba asta? Veniți și descoperiți cu doar câteva clickuri pe paginile site-ul nostru foliobg.info o întreagă colecție de autocolante colorate auto! Simțiți energia nouă și unică The Flower-Power!
Autocolantele auto cu flori sunt o soluție ușoară și rapidă pentru a vă personaliza mașina! Nu este nevoie să întreprindeți acțiuni complexe și să faceți investiții mari pentru a vă transforma mașina! În doar câteva minute, și cu costuri reduse, vei putea pune pe portieră, capacul sau tavanul mașinii dvs. un autocolant „cu imaginea” unei flori de trandafir discrete și romantice, margarete nepretențioase, dar vesele și care vor trezi zâmbete, sau flori misterioase și exotice de hibiscus pentru a vă aminti de insulele de rai ale Pacificului.  Alegere vastă de forme, culori și stiluri, precum și diferitele combinații de flori, insecte, păsări și împletituri, fac posibilă adaptarea la toate tipurile și mărcile de mașini și la orice culoare. În plus, majoritatea modelelor de autocolante colorate sunt disponibile în mai multe dimensiuni. Așa că indiferent că aveți o mașină mică de culoare galbenă sau un minivan negru mare, aici veți găsi autocolante colorate potrivite pentru mașina dvs.!

Calitate

La foliobg.info acordăm o atenție deosebită calității autocolantelor noastre. Autocolantele auto sunt fabricate din folie autoadezivă de vinil realizată în Germania, create cu caracteristici care permit aderența 100% la caroseria, scuterul, rama roții sau casca motocicletei. Rezistă cu ușurință atât la condiții climatice nefavorabile, cât și la razele ultraviolete pentru o perioadă de 5 până la 7 ani, fără ca culorile să se estompeze. Se pot spăla - vor rezista perfect la spălarea repetată a mașinii dvs. și își vor păstra prospețimea și frumusețea mult timp.